Håkan Henriksson

35 revyer. 50 år ung och ordförande i revyföreningen. Håkan är en riktig hejare på att skriva texter och samlar material till revyn över hela året. Håkans monologer är nog det som vi minns allra bäst genom åren. Framför allt Håkans alter ego Putte Pittsson som i årets revy söker sponsorer till en världsturné med sin lammflöjt. Tillsammans med Carina Engman och Björn Elmgren har Håkan skrivit de flesta inslagen i årets revy.

Hanz Henriksson

Gammal nog för sin ålder. Uppväxt på scenen i Folkets Hus och gör nu sin 35:e revy.
Hanz älskar sång och musik. Möjligheten att få utöva detta ihop med ett gäng goda vänner gör att revyn ligger honom varmt om hjärtat. Revyn har utvecklats genom åren och att bli uppbackad av levande orkester med proffsiga musiker bra ljud å ljus ihop med bra texter förhöjer allt bara mer.

Charlie Elmgren

Charlie bor i Norrhult men är född i Hovmantorp. Han har spelat teater i Linneateatern och revy i Norrhult tidigare. Detta är Charlies 5e revy i Hovmantorp. 

Henrik Thor

Henrik

Henrik ser vi på scenen för tredje året. Henrik är en glad snickare som är en hejare på att sjunga och dansa. 

 

Carina Engman

Är Lessebobo sedan födseln - En underbar känsla, enligt henne själv...

Detta är Carinas 20e revy i Hovmantorp, ett svindlande antal! Carina har också spelat med i Linneateaterns uppsättningar av Fattiga friare och Hjälten från Toftasjön. Carina är en riktig hejare på att skriva texter både till sketcher och musik och besitter den lite ovanliga kunskapen att spela cittra.  

Sophie Gustafsson

Denna skönsjungande musiklärare är ett av årets två nyförvärv.
Sophie kommer usprungligen från Älghult men bor för tillfället i Växjö. Hon har tidigare bl a varit med i Smålandsoperans uppsättning av Carmen. Välkommen till Hovmantorps Revyn, Sophie!

Anne Svan

Detta är Annes 4e revy i Hovmantorp. Anne är en av Lenhovdas gladaste medborgare och har inför denna revyn lärt sig spela dragspel. Sådana initiativ gillar vi, även om Annes familj inte alltid delar vår entusiasm gällande just dragspel.

Marlene Hammargren

Marlene

Marlene är ytterligare ett nyförvärv för året. Som av en händelse är även hon från Uppvidinge kommun, närmare bestämt Alstermo. Denna glada ambulanssjukvårdare är en hejare på stämsång. Välkommen till Hovmantorps Revyn, Marlene!