Håkan Henriksson

34 revyer. 49 år ung och ordförande i revyföreningen.

-Att stå ensam på scenen och göra en monolog är det häftigaste som finns. Då är det bara jag och publiken. Ingen kan hjälpa dig om du glömmer bort vad du ska säga. Det har ibland varit barn på föreställningarna som svarat om man kastat ut en fråga. Oftast har man ju själv svaret för att gå vidare så om nån annan svarar kan det barka rakt åt hvete. Sjunga och dansa är väl inte min specialgren men jag känner ett varmt stöd från publiken varje gång. Att skriva texter och komma med idéer som sen publiken skrattar och applåderar åt är en oerhörd tillfredsställelse så jag ser redan nu fram emot att få vara med i revy 35.

Hanz Henriksson

Gammal nog för sin ålder. Uppväxt på scenen i Folkets Hus och gör nu sin 34:e revy

Jag älskar sång och musik. Möjligheten att få utöva detta ihop med ett gäng goda vänner gör att revyn ligger varmt om hjärtat. Revyn har utvecklats genom åren och att bli uppbackad av levande orkester med proffsiga musiker bra ljud å ljus ihop med bra texter förhöjer allt bara mer.
Nu ska vi ha rolit så ses vi framåt nyår.

Charlie Elmgren

Jag bor i Norrhult men är född i Hovmantorp. Jag har spelat teater i Linneateatern och revy i Norrhult innan. Hovmantorpsrevyn är ett härligt gäng. Jag ser fram emot att få göra entré på nyårsafton till en riktigt bra låt. 

Henrik Thor

Henrik

Förra årets nyförvärv. En dansant 27 åring som har tävlingsdansat sedan barnsben. Sedan ett par år boende i Hovmantorp med fru och två barn. Ser med stor förtjusning fram emot att stå på en revyscen och ser det som en utmaning att möta publiken med sång och dans.

 

Carina Engman

Är Lessebobo sedan födseln, En underbar känsla!

Har spelat revy i Hovmantorp sedan 1999. Har också spelat med i Linneateaterns uppsättningar av Fattiga friare och Hjälten från Toftasjön. Är det bara 6 månader på ett år nu för tiden? Det går fortare och fortare mellan revyerna! På gott och ont!
Ser väldigt mycket fram mot premiären! Då ger vi järnet!
Vi ses!

Julia Gustavsson

Sjungande kurator på 25 år som går på sitt sjätte år som hovnarr.

Att spela revy är helt klart årets höjdpunkt! Det absolut bästa med revy är när man ställs inför en utmaning sång- teater- eller dansmässigt som man sedan klarar av och utvecklas. Andra höjdpunkter är när det är med någon lite extra go låt i föreställningen och finalnumret brukar alltid vara riktigt kul. Ser verkligen fram emot årets revy!

Anne Svan

Anne har tidigare varit med i Hovmantorpsrevyn men valt att ha andra saker för sig i några år. Vi är dock väldigt glada över att Anne är tillbaka, det ska bli rolit!